Kinetics of water loss and oil absorption of fried cassava snacks
The objective of this study was to determine the kinetics of water loss and oil uptake during the deep-fat frying process of snacks prepared with cassava puree and to evaluate the effects of the oils and frying temperatures, information that is relevant to find the optimal conditions of the process....
Główni autorzy: | Hase, Sandra L., Linares, Andrés R. |
---|---|
Format: | Online |
Język: | Spanish |
Wydane: |
Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales
2018
|
Hasła przedmiotowe: | |
Dostęp online: | https://www.fceqyn.unam.edu.ar/recyt/index.php/recyt/article/view/211 |
Podobne zapisy
-
Cinética de pérdida de agua y ganancia de aceite de snacks fritos de mandioca
od: Hase, Sandra Liliana, i wsp.
Wydane: (2018) -
Cinética del cambio de color en snacks de mandioca fritos por inmersión
od: Hase, Sandra Liliana, i wsp.
Wydane: (2021) -
Kinetics of water absorption of cassava tissues macerated with a microbial polygalacturonase
od: Brousse, María M., i wsp.
Wydane: (2014) -
Variación de agua y aceite en snacks de mandioca durante la fritura
od: Hase, Sandra Liliana, i wsp.
Wydane: (2021) -
Calidad de Productos tipo “snacks” obtenidos por fritura a partir de raíces de mandioca
od: Hase, Sandra Liliana
Wydane: (2018)