Léim chuig an ábhar
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Aiseolas
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
CASTA
  • Contribución de Cuba a la pro...
  • Luaigh é seo
  • Seol é seo mar r-phost
  • Priontáil
  • Easpórtáil taifead
    • Easpórtáil chuig RefWorks
    • Easpórtáil chuig EndNoteWeb
    • Easpórtáil chuig EndNote
    • Easpórtáil chuig MARC
    • Easpórtáil chuig MARCXML
    • Easpórtáil chuig RDF
    • Easpórtáil chuig BibTeX
    • Easpórtáil chuig RIS
  • Buan-nasc
Contribución de Cuba a la producción científica en la temática "Evaluación Sensorial" (1990 2000)

Contribución de Cuba a la producción científica en la temática "Evaluación Sensorial" (1990 2000)

Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Torricella Morales, Raúl G.
Údair chorparáideacha: e-libro, Corp, Cuba Farmacia Alimentos 2004. Encuentro Ibero Americano sobre las Ciencias Farmacéuticas y Alimentarias
Rannpháirtithe: Manresa González, Ada, Araujo Ruiz, Juan Antonio
Formáid: Libros Digitales
Teanga:Spáinnis
Foilsithe / Cruthaithe: Ciudad de La Habana : Editorial Universitaria (Cuba), 2004.
Ábhair:
Pharmaceutica techology. > Congresses. > Cuba.
Food processing and manufacture. > Congresses. > Cuba.
Tecnología Farmacéutica. > Congresos. > Cuba.
Tecnologia Farmaceutica
Libros electrónicos.
Rochtain ar líne:https://elibro.net/ereader/elibrounam/80675
  • Stoc
  • Cur síos
  • Míreanna comhchosúla
  • Amharc foirne

Ar líne

https://elibro.net/ereader/elibrounam/80675

Míreanna comhchosúla

  • Diferenciación sensorial de miel de Apis mellifera y Melipona beeicheii
    Foilsithe / Cruthaithe: (2004)
  • Evaluación sensorial de panes especiales de corteza suave elaborados en la Cadena Cubana del Pan
    Foilsithe / Cruthaithe: (2004)
  • El programa de Limpieza y Desinfección: garantía de la seguridad alimentaria en el Melía Habana /
    Foilsithe / Cruthaithe: (2004)
  • Elaboración y caracterización de queso crema untable bajo en grasa adicionado con inulina
    de réir: Ramos Díaz, Laura Margarita
    Foilsithe / Cruthaithe: (2004)
  • Ultrafiltración de jugo de nopal
    Foilsithe / Cruthaithe: (2004)

Roghanna cuardaigh

  • Stair cuardach
  • Cuardach Casta

Aimsigh tuilleadh

  • Brabhsáil an chatalóg
  • Brabhsáil in ord aibítre
  • Breathnaigh ar chainéil

Cabhair uait?

  • Leideanna cuardaigh
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski