Skip to content
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Feedback
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Udvidet
  • Diagnóstico sobre la administ...
  • Citér dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
    • Eksportér til MARC
    • Eksportér til MARCXML
    • Eksportér til RDF
    • Eksportér til BibTeX
    • Eksportér til RIS
  • Permanent link
Diagnóstico sobre la administración de alimentos en una instalación hotelera

Diagnóstico sobre la administración de alimentos en una instalación hotelera

Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Rodriguez Hechevarria, Katia
Institution som forfatter: e-libro, Corp
Andre forfattere: Calaña González, Chais Esvety (tut.), Mendez Bustabad, Ofelia (tut.)
Format: Libros Digitales
Sprog:spansk
Udgivet: La Habana : Editorial Universitaria, 2009.
Fag:
Alimentos > Tecnología.
Food Technology.
Tecnologia
Libros electrónicos.
Online adgang:https://elibro.net/ereader/elibrounam/90139
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Internet

https://elibro.net/ereader/elibrounam/90139

Lignende værker

  • Determinación de metales pesados en agua, sedimento y camarón rosado Farfantepenaeus notialis del Golfo de Ana María
    af: García Rodríguez, Anisley
    Udgivet: (2009)
  • Determinación del tiempo de vida útil del camarón de cultivo Litopenaeus vannameialmacenado en hielo
    af: Rosales Galán, Yaneivis
    Udgivet: (2009)
  • Efectividad de la ultracongelación para el control de la melanosis en cola de langosta Panulirus argus
    af: Hernández Hernández, Lianet
    Udgivet: (2009)
  • Durabilidad de la langosta entera cruda por dos métodos de congelación
    af: Perdomo Besada, Gisell
    Udgivet: (2009)
  • Alimentos : introducción, técnica y seguridad /
    af: Medin, Roxana
    Udgivet: (2011)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget
  • Gennemse alfabetisk
  • Explore Channels

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski