Skip to content
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Feedback
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Udvidet
Page will reload when a filter is removed. Reset Filters
Applied Filters:
Foreslåede emner: Remove Filter INVENTOS
Page will reload when a filter is removed.
Reset Filters
Show filters (1)
Foreslåede emner: Remove Filter INVENTOS
  • Fabricación de quesos en el m...
  • Citér dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
    • Eksportér til MARC
    • Eksportér til MARCXML
    • Eksportér til RDF
    • Eksportér til BibTeX
    • Eksportér til RIS
  • Permanent link
Fabricación de quesos en el mundo /

Fabricación de quesos en el mundo /

Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Menéndez Castillo, Tania
Format: Libros Digitales
Sprog:spansk
Udgivet: Córdoba : El Cid Editor, 2018.
Serier:Ciudad Educativa. Ciencias técnicas.
Fag:
Cheesemaking.
Industria alimentaria.
Libros electrónicos.
Online adgang:https://elibro.net/ereader/elibrounam/36700
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Internet

https://elibro.net/ereader/elibrounam/36700

Lignende værker

  • Desarrollo y aplicación de técnicas reológicas para la optimización y el control del proceso tecnológico en quesos semiduros /
    af: Hernández Monzón, Aldo
    Udgivet: (2007)
  • Calidad higiénico-sanitaria de los quesos frescos artesanales producidos en seis provincias de Cuba /
    af: Martínez Vasallo, Ailin
    Udgivet: (2015)
  • Diseño de un sistema tecnológico integrado y estandarizado para producir queso fresco artesanal con máximo aprovechamiento de componentes de la leche /
    af: Villegas Soto, Nelson Ramiro
    Udgivet: (2017)
  • De la leche al queso : queserías rurales en América Latina /
    Udgivet: (2011)
  • Detección de leche de vaca en mezclas lácteas y quesos madurados de oveja y cabra, utilizando anticuerpos monoclonales, policlonales y técnicas inmunoenzimaticas (ELISA) /
    af: Anguita Alegret, Gonzalo
    Udgivet: (1996)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget
  • Gennemse alfabetisk
  • Explore Channels

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski