Léim chuig an ábhar
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Aiseolas
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
CASTA
  • Fabricación de quesos en el m...
  • Luaigh é seo
  • Seol é seo mar r-phost
  • Priontáil
  • Easpórtáil taifead
    • Easpórtáil chuig RefWorks
    • Easpórtáil chuig EndNoteWeb
    • Easpórtáil chuig EndNote
    • Easpórtáil chuig MARC
    • Easpórtáil chuig MARCXML
    • Easpórtáil chuig RDF
    • Easpórtáil chuig BibTeX
    • Easpórtáil chuig RIS
  • Buan-nasc
Fabricación de quesos en el mundo /

Fabricación de quesos en el mundo /

Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Menéndez Castillo, Tania
Formáid: Libros Digitales
Teanga:Spáinnis
Foilsithe / Cruthaithe: Córdoba : El Cid Editor, 2018.
Sraith:Ciudad Educativa. Ciencias técnicas.
Ábhair:
Cheesemaking.
Industria alimentaria.
Libros electrónicos.
Rochtain ar líne:https://elibro.net/ereader/elibrounam/36700
  • Stoc
  • Cur síos
  • Míreanna comhchosúla
  • Amharc foirne

Ar líne

https://elibro.net/ereader/elibrounam/36700

Míreanna comhchosúla

  • Desarrollo y aplicación de técnicas reológicas para la optimización y el control del proceso tecnológico en quesos semiduros /
    de réir: Hernández Monzón, Aldo
    Foilsithe / Cruthaithe: (2007)
  • Calidad higiénico-sanitaria de los quesos frescos artesanales producidos en seis provincias de Cuba /
    de réir: Martínez Vasallo, Ailin
    Foilsithe / Cruthaithe: (2015)
  • Diseño de un sistema tecnológico integrado y estandarizado para producir queso fresco artesanal con máximo aprovechamiento de componentes de la leche /
    de réir: Villegas Soto, Nelson Ramiro
    Foilsithe / Cruthaithe: (2017)
  • De la leche al queso : queserías rurales en América Latina /
    Foilsithe / Cruthaithe: (2011)
  • Detección de leche de vaca en mezclas lácteas y quesos madurados de oveja y cabra, utilizando anticuerpos monoclonales, policlonales y técnicas inmunoenzimaticas (ELISA) /
    de réir: Anguita Alegret, Gonzalo
    Foilsithe / Cruthaithe: (1996)

Roghanna cuardaigh

  • Stair cuardach
  • Cuardach Casta

Aimsigh tuilleadh

  • Brabhsáil an chatalóg
  • Brabhsáil in ord aibítre
  • Breathnaigh ar chainéil

Cabhair uait?

  • Leideanna cuardaigh
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski