Sirdás sisdollui
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Máhcahat
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Aiddostahtton
  • Alimentos :
  • Čujuhandieđut
  • Sádde šleađgaboasttain
  • Čálit
  • Doalvvo čujuhusa
    • Doalvun: RefWorks
    • Doalvun: EndNoteWeb
    • Doalvun: EndNote
    • Doalvun: MARC
    • Doalvun: MARCXML
    • Doalvun: RDF
    • Doalvun: BibTeX
    • Doalvun: RIS
  • Bissovaš liŋka
Alimentos : bromatología /

Alimentos : bromatología /

Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Blanco de Alvarado-Ortiz, Teresa
Eará dahkkit: Alvarado-Ortíz Ureta, Carlos (autor.)
Materiálatiipa: Libros Digitales
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: Lima : Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2008.
Preanttus:2a. edición.
Fáttát:
Food > Composition.
Food > Preservation.
Alimento.
Libros electrónicos.
Liŋkkat:https://elibro.net/ereader/elibrounam/41291
  • Oažžasuvvandieđut
  • Govvádus
  • Geahča maid
  • Bargiidšearbma

Interneahtta

https://elibro.net/ereader/elibrounam/41291

Geahča maid

  • Alimentos composición y propiedades /
    Almmustuhtton: (2000)
  • El color en la industria de los alimentos /
    Dahkki: Manresa González, Ada
    Almmustuhtton: (2007)
  • Tablas de composición de alimentos CESNID Taules de composició d'aliments del CESNID /
    Almmustuhtton: (2004)
  • Estudio de la estabilidad del ácido sórbico en un alimento a base de pollo por cromatografía líquida de alta resolución (HPLC) /
    Dahkki: Salinas, Nancy
    Almmustuhtton: (2001)
  • Claves para una alimentación óptima : qué nos aportan los alimentos y cómo utilizarlos a lo largo de la vida /
    Almmustuhtton: (2015)

Ozu molssaeavttut

  • Ohcanhistorjá
  • Aiddostahtton ohcu

Viečča lasi

  • Bláđe logahallama
  • Bláđe alfabehtalaš ortnegis
  • Dutkka kanálaid

Dárbbašatgo veahki?

  • Ohcanráva
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski