Skip to content
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Feedback
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Udvidet
  • Higiene e inspección de carne...
  • Citér dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
    • Eksportér til MARC
    • Eksportér til MARCXML
    • Eksportér til RDF
    • Eksportér til BibTeX
    • Eksportér til RIS
  • Permanent link
Higiene e inspección de carnes Volumen II /

Higiene e inspección de carnes Volumen II /

Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Moreno García, Benito
Institution som forfatter: e-libro, Corp
Format: Libros Digitales
Sprog:spansk
Udgivet: Madrid : Ediciones Díaz de Santos, 2003.
Fag:
Industria alimentaria.
Carne.
Enfermedades bacterianas.
Enfermedades infecciosas.
Meat > Preservation.
Meat inspection.
Meat.
Meat industry and trade.
Food industry and trade.
Meat hygiene.
Slaughtering and slaughter-houses.
Bacteria.
Microorganisms.
Virus diseases.
Parasitic diseases.
Industrias cárnicas
Higiene de la carne
Impección de carne
Matadero
Libros electrónicos.
Online adgang:https://elibro.net/ereader/elibrounam/53042
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Internet

https://elibro.net/ereader/elibrounam/53042

Lignende værker

  • Actividad aminopetidásica ligada a membrana de bacterias GRAM-negativas prueba de la P-nitroanilina para la estimación de la carga bacteriana de carne picada /
    af: López Tomás, Luis Ángel
    Udgivet: (2004)
  • Autentificación de carnes procedentes de especies de caza mayor por técnicas genéticas
    af: Fajardo Martín, Violeta
    Udgivet: (2009)
  • Las cadenas productivas de carne ovina en México y Uruguay /
    Udgivet: (2016)
  • Avances de investigación en tecnología y ciencia de la carne /
    Udgivet: (2016)
  • Guía fácil para el manejo de la carne /
    af: López Camacho, Vicenta
    Udgivet: (2019)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget
  • Gennemse alfabetisk
  • Explore Channels

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski