Joan edukira
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Feedback
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Aurreratua
  • Contribución de Cuba a la pro...
  • Erreferentzia bihurtu
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
    • Nora MARC
    • Nora MARCXML
    • Nora RDF
    • Nora BibTeX
    • Nora RIS
  • Permanent link
Contribución de Cuba a la producción científica en la temática "Evaluación Sensorial" (1990 2000)

Contribución de Cuba a la producción científica en la temática "Evaluación Sensorial" (1990 2000)

Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Torricella Morales, Raúl G.
Egile korporatiboa: e-libro, Corp, Cuba Farmacia Alimentos 2004. Encuentro Ibero Americano sobre las Ciencias Farmacéuticas y Alimentarias
Beste egile batzuk: Manresa González, Ada, Araujo Ruiz, Juan Antonio
Formatua: Libros Digitales
Hizkuntza:gaztelania
Argitaratua: Ciudad de La Habana : Editorial Universitaria (Cuba), 2004.
Gaiak:
Pharmaceutica techology. > Congresses. > Cuba.
Food processing and manufacture. > Congresses. > Cuba.
Tecnología Farmacéutica. > Congresos. > Cuba.
Tecnologia Farmaceutica
Libros electrónicos.
Sarrera elektronikoa:https://elibro.net/ereader/elibrounam/80675
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Internet

https://elibro.net/ereader/elibrounam/80675

Antzeko izenburuak

  • Diferenciación sensorial de miel de Apis mellifera y Melipona beeicheii
    Argitaratua: (2004)
  • Evaluación sensorial de panes especiales de corteza suave elaborados en la Cadena Cubana del Pan
    Argitaratua: (2004)
  • El programa de Limpieza y Desinfección: garantía de la seguridad alimentaria en el Melía Habana /
    Argitaratua: (2004)
  • Elaboración y caracterización de queso crema untable bajo en grasa adicionado con inulina
    nork: Ramos Díaz, Laura Margarita
    Argitaratua: (2004)
  • Ultrafiltración de jugo de nopal
    Argitaratua: (2004)

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu
  • Bilaketa alfabetikoki
  • Esploratu kanalak

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski