Hoppa till innehåll
Catálogo Colectivo

Catálogo Colectivo

  • Respons
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Avancerad
  • Alimentos :
  • Hänvisa
  • Skicka per e-post
  • Skriv ut
  • Exportera posten
    • Exportera till: RefWorks
    • Exportera till: EndNoteWeb
    • Exportera till: EndNote
    • Exportera till: MARC
    • Exportera till: MARCXML
    • Exportera till: RDF
    • Exportera till: BibTeX
    • Exportera till: RIS
  • Permanent länk
Alimentos : bromatología /

Alimentos : bromatología /

Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman: Blanco de Alvarado-Ortiz, Teresa
Övriga upphovsmän: Alvarado-Ortíz Ureta, Carlos (autor.)
Materialtyp: Libros Digitales
Språk:spanska
Publicerad: Lima : Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2008.
Upplaga:2a. edición.
Ämnen:
Food > Composition.
Food > Preservation.
Alimento.
Libros electrónicos.
Länkar:https://elibro.net/ereader/elibrounam/41291
  • Beståndsuppgifter
  • Beskrivning
  • Liknande verk
  • Katalogiseringsuppgifter

Internet

https://elibro.net/ereader/elibrounam/41291

Liknande verk

  • El color en la industria de los alimentos /
    av: Manresa González, Ada
    Publicerad: (2007)
  • Tablas de composición de alimentos CESNID Taules de composició d'aliments del CESNID /
    Publicerad: (2004)
  • Estudio de la estabilidad del ácido sórbico en un alimento a base de pollo por cromatografía líquida de alta resolución (HPLC) /
    av: Salinas, Nancy
    Publicerad: (2001)
  • Claves para una alimentación óptima : qué nos aportan los alimentos y cómo utilizarlos a lo largo de la vida /
    Publicerad: (2015)
  • Alimentos seguros guía básica sobre seguridad alimentaria /
    av: García Fajardo, Isabel
    Publicerad: (2008)

Sökalternativ

  • Sökhistorik
  • Avancerad sökning

Sök mera

  • Bläddra i katalogen
  • Bläddra alfabetiskt
  • Utforska kanaler

Behöver du hjälp?

  • Söktips
  • Presentación
  • Contacto Mgter. José Luis Yainikoski